Acasă Eveniment Trei răniţi într-un accident provocat de un şofer beat, care nu s-a...

Trei răniţi într-un accident provocat de un şofer beat, care nu s-a asigurat la intrarea pe drum cu prioritate

Trei răniţi într-un accident provocat de un şofer beat, care nu s-a asigurat la intrarea pe drum cu prioritate
Trei răniţi într-un accident provocat de un şofer beat, care nu s-a asigurat la intrarea pe drum cu prioritate

Trei bărbaţi au fost răniţi, miercuri seară, în ciocnirea între un autoturism şi o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe drumul E 81, în localitatea Şardu, comuna Sânpaul.

Accidentul a fost provocat de un șofer baet, care nu s-ar fi asigurat la intrarea pe drumul prioritar

”Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului rutier a rezultat faptul că un ansamblu de vehicule (autoturism și remorcă) condus de un bărbat, de 49 de ani, din județul Cluj, pe DC 143, în direcția municipiului Cluj-Napoca, la pătrunderea pe DN 1F BE 81, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus înspre Zalău de un bărbat, de 48 de ani, din județul Maramureș”, a transmis IPJ Cluj.

Şoferul care a provocat accidentul era beat

La accident au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ, care au găsit un autoturism şi două autoutilitare avariate.

”Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărba ce prezenta multiple traumatisme şi pierderi de conştienţă. Pompierii au acţionat imediat, cu echipamentele din dotare, pentru a asigura accesul către victima blocată în autoturism, cât şi pentru descarcerarea şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Bărbatul a fost extras şi predat echipajului SMURD, tip terapie intensivă mobilă, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi transport la spital. Conform primelor evaluări bărbatul se află în stare gravă”, a arătat sursa citată.

Testarea cu aparatul etilotest a şoferului din Cluj a indicat concentrația de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul celuilalt șofer, testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ.

Alţi doi bărbaţi au fost consultaţi la locul accidentului, de către echipajele SMURD şi SAJ, fiind apoi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, aceştia erau conştienţi şi cooperanţi.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citeşte şi: Un struţ de la zoo a murit după ce a înghiţit cheile furate de la un angajat

Exit mobile version