Acasă Eveniment Femeie înjunghiată de un necunoscut în Centrul Vechi din București

Femeie înjunghiată de un necunoscut în Centrul Vechi din București

Femeie înjunghiată de un necunoscut în Centrul Vechi din București
Femeie înjunghiată de un necunoscut în Centrul Vechi din București

O femeie a fost înjunghiată de un bărbat de 74 de ani, pe care nu îl cunoștea, în Centrul Vechi din Bucureşti. Victima a scăpat cu viață după ce s-a ascuns într-un magazin.

Procurorii susţin că a fost vorba de un atac la întâmplare. „În data de 23.04.2024, în jurul orei 17,16, aflându-se pe o stradă din municipiul Bucureşti, Sector 3, inculpatul (un bărbat în vârstă de 74 de ani) a atacat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (o femeie în vârstă 57 de ani) provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere. Inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui. Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător”, explică Parchetul Capitalei, într-un comunicat de presă transmis miercuri, potrivit Agerpres.

Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește şi: Procesul lui Vlad Pascu va fi continuat cu aceeași judecătoare

Exit mobile version