Acasă Eveniment O adolescentă a căzut de la etajul 1 al școlii, în timpul...

O adolescentă a căzut de la etajul 1 al școlii, în timpul orei de engleză

O adolescentă a căzut de la etajul 1 al școlii, în timpul orei de engleză
O adolescentă a căzut de la etajul 1 al școlii, în timpul orei de engleză

O elevă de 17 ani a căzut de la etajul 1 al unui liceu de arte din Cluj-Napoca, în timpul orei de engleză. Adolescenta este acum în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc luni după-amiază.

Au loc mai multe anchete la liceul de arte vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Din câte se pare, martori la incident au fost profesoara de engleză a fetei și colegii ei, conform stirileprotv.ro.

Profesoara a povestit că la un moment dat eleva s-ar fi dus spre colegii din spatele clasei. Apoi, cât ea discuta cu un alt elev, ar fi observat-o pe aceasta pe pervazul geamului – stând în șezut.

Profesoara a susținut că a atenționat-o pe fată să coboare de acolo în timp ce s-a îndreptat spre ea – dar că, în acel moment, fata a făcut o mișcare bruscă și a căzut de la etajul 1, în afara clădirii.

Conducerea școlii a anunțat Inspectoratul Școlar, poliția, pompierii și ambulanța

După incident conducerea școlii a anunțat Inspectoratul Școlar și – prin 112 – poliția, pompierii și ambulanța. Echipajele ISU au găsit-o pe tânără conștinentă, dar cu mai multe traumatisme. Fata este înternată acum în spital.

Un dosar penal de vătămare din culpă a fost deschis în urma acestui incident.

Citeşte şi: România, printre ţările membre cu cel mai ridicat deficit guvernamental

Exit mobile version