Acasă Eveniment Accident pe DN1. O femeie şi doi copii, transportaţi la spital

Accident pe DN1. O femeie şi doi copii, transportaţi la spital

Accident pe DN1. O femeie şi doi copii, transportaţi la spital
Accident pe DN1. O femeie şi doi copii, transportaţi la spital

Un şofer din Braşov a intrat pe contrasens în două maşini conduse pe DN1 de doi sibieni. O femeie şi doi copii au fost transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu. Accident rutier a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1, între Bradu şi Avrig, a anunţat Poliţia.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B în apropiere de localitatea Bradu, la un accident rutier cu implicarea a trei autoturisme. Echipajele SAJ şi ISU au asistat medical o femeie de 35 de ani şi doi copii de 3 şi 9 ani. Victimele au suferit: copii, traumatisme craniene minore, femeia de 35 de ani traumatism de sold. A patra victimă, bărbat a refuzat transportul la UPU”, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat la locul accidentului pe DN1, la km. 286+700m, între Bradu şi Avrig, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„În timp ce conducea un autoturism spre Braşov, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Braşov, din cauze care se vor stabili în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, unul de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Avrig şi celălalt condus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Glâmboaca.

Impactul a dus la vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a doi minori, de 3 şi 9 ani, din maşina condusă de către femeie, toţi trei fiind transportaţi la spital conştienţi. Cei trei conducători auto au fost testaţi alcoolscopic. În toate cazurile, rezultatul a fost negativ. Trafic îngreunat. Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment rutier”, a declarat reprezentanta IPJ Sibiu.

Citeşte şi: Un restaurant italian le oferă o sticlă de vin gratis clienţilor care renunţă la telefoane în timpul mesei

Exit mobile version