Acasă Eveniment O fetiță de 8 ani a fost ucisă și alte 7 persoane...

O fetiță de 8 ani a fost ucisă și alte 7 persoane rănite în Chicago

O fetiță de 8 ani a fost ucisă și alte 7 persoane rănite în Chicago

O fetiță de 8 ani a fost ucisă și alte șapte persoane au fost rănite, inclusiv doi copii mici, la o petrecere în aer liber a unei familii din Chicago. Fata a fost declarată moartă după ce a fost împușcată în cap, potrivit poliției din Chicago, potrivit CNN.

Un băiețel de 1 an și un băiat de 7 ani au fost împușcați de mai multe ori și lăsați în stare critică, a declarat șeful adjunct al poliției din Chicago, Don Jerome.

Cinci adulți între 19 și 40 de ani au fost, de asemenea, răniți, a spus poliția, deși nu este clar în ce stare se află. Toate victimele au fost duse la spitalele din zonă, a spus poliția.

„Acesta nu a fost un act de violență întâmplător. Probabil că era legat de bande”, a spus Jerome. „Indiferent de motivația acestui incident, trei copii nevinovați au fost loviți. nul dintre ei a muri în mod tragic în urma rănilor.”
Ofițerii care au răspuns la apel au aplicat manevre pentru salvarea vieții răniților,“ a spus Jerome, numind împușcătura „tragică”.
Poliția nu a numit niciun suspect în împușcătură și nu au fost raportate arestări până duminică.

Nu se cunosc date despre atacatori

Relatările martorilor au descris doi împușcători care se aflau pe jos la fața locului, a spus Jerome. Poliția nu a oferit mai multe detalii despre trăgători, dar șeful adjunct a spus că acțiunile lor sunt „oribile și inacceptabile în orașul nostru”.

Detectivii sunt la fața locului, a spus Jerome, adăugând că ancheta este „preliminară și în curs”. Poliția cere să se prezinte oricui are informații.

Armele de foc sunt ucigașul numărul 1 al copiilor și adolescenților din America, depășind accidentele de vehicule cu motor, care fuseseră principala cauză de deces în rândul tinerilor din America până în 2020.

Datele federale de la Centers for Disease Control and Prevention arată că numărul deceselor prin arme în rândul copiilor și adolescenților din SUA a crescut cu 50% între 2019 și 2021.

Citește și: CJ Dolj dă 100.000 de euro pentru supervizarea lucrărilor de la Stadionul Tineretului

Exit mobile version