Acasă Eveniment Trei tineri au tras cu un pistol cu bile într-un bărbat de...

Trei tineri au tras cu un pistol cu bile într-un bărbat de 20 de ani

Trei tineri au tras cu un pistol cu bile într-un bărbat de 20 de ani
Trei tineri au tras cu un pistol cu bile într-un bărbat de 20 de ani

Trei tineri, un baiat de 19 ani și două fete de 16 și 19 ani, au fost reținuți după ce au tras cu un pistol cu bile într-un bărbat de 20 de ani.

Polițiști din cadrul Secției 24 București i-au reținut pe cei trei pentru săvârșirea infracțiunilor:

  • de lovire sau alte violențe,
  • tulburarea ordinii și liniștii publice
  • mărturie mincinoasă.

Pe 9 aprilie, în jurul orei 23.50, Secția 24 Poliție a fost sesizată, de către un tânăr, de 20 de ani, că, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla în parcarea unui bloc din Sectorul 5. O persoană ar fi oprit autoturismul și ar fi tras cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, asupra acestuia, lovindu-l la nivelul corpului.

Polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Victima fiind prezentată la Institutul Național de Medicină Legală, întrucât avea urme vizibile de violență.

Autoturismul în cauză a fost depistat în trafic, de către polițiști din cadrul Secției 8 Poliție, pe o stradă din Sectorul 2. În interiorul mașinii se aflau trei persoane, șoferul, de 19 ani și două tinere, de 16, respectiv 19 ani. În urma controlului efectuat, în autovehicul au fost găsite:

  • un obiect tăietor-înțepător,
  • un spray iritant-lacrimogen,
  • 25 de bile de cauciuc, specifice proiectilelor armelor de tip air soft.

Tânărul, sub control judiciar

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri.

Tânăra în vârstă de 19 ani a făcut afirmații mincinoase, precizând că ea este cea care a tras cu pistolul asupra victimei. Cele declarate fiind susținute și de tânăra de 16 ani.

Astfel, față de cele două tinere, au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Ulterior, față de tânărul de 19 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Citește și: (VIDEO) S-a reunit cu familia ei după 52 de ani de când a fost răpită de pe stradă la 4 ani

Exit mobile version