Acasă Eveniment Vâlcea: O fetiță a murit într-un accident rutier în Mihăești

Vâlcea: O fetiță a murit într-un accident rutier în Mihăești

Fetița se afla în mașină cu mama sa, care era la volan

O fetiță de 5 ani a murit în această seară, într-un accident rutier petrecut în localitatea vâlceană Mihăești.

Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Mihăești, pe DN 67, km 181 + 700 m.

Potrivit IPJ Vâlcea, o coliziune a avut loc între două autoturisme. Unul era condus de o femeie, de 30 de ani, din Mihăești. La volanul celuilat autoturism se afla o femeie, de 54 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

În urma impactului, a rezultat rănirea unei minore, din localitatea Mihăești. I-au fost efectuate manevre de resuscitare la fața locului. Din nefericire, minora nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul aflat la fața locului a declarat decesul victimei. Trupul neînsuflețit al fetiței va fi transportat la Serviciul de Medicina Legală Vâlcea. Mama minorei decedate prezintă traumatism la membru inferior stâng și membru superior stâng. Victima a fost transportată la UPU VL de către echipajul SAJ.

La locul evenimentului au acționat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Punctului de Lucru Bunesti, cu:

  • o autospecială de stingere cu modul de descarcerare,
  • o autospecială de descarcerare,
  • o ambulanță SMURD,
  • o ambulanță SAJ.

Cele două șoferițe au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs evenimentul. S-a deschis un dosar penal de ucidere și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Dezinsecție terestră în perioada 10 – 30 aprilie în Craiova

Exit mobile version