Acasă Eveniment Femeie amenințată cu arma în trafic, în București

Femeie amenințată cu arma în trafic, în București

Femeie amenințată cu arma în trafic, în București
Femeie amenințată cu arma în trafic, în București

O femeie a sesizat polițiștii că a fost amenințată cu arma în trafic, de pasagerii unei mașini, în București. Polițiștii au oprit mașina agresorilor, iar o tânără care avea la ea un pistol a încercat să fugă. În scurt timp ea a fost prinsă.

Femeia a sunat la 112 ca să anunțe că un șofer care circula pe o stradă în sectorul 1 i-ar fi pulverizat cu spray paralizant în ochi şi ar fi ameninţat-o cu un pistol. Mașina a fost dată în urmărire, iar la 7.48 a fost oprită în zona Piața Victoriei, conform digi24.ro.

Polițiștii l-au identificat pe șofer, un bărbat în vârstă de 19 ani. A fost testat atât cu aparatul Drugtest, cât şi cu aparatul etilotest. Rezultatele indicate au fost negative, a transmis Poliția Rutieră.

Tânără imobilizată de poliţişti

În mașină se mai afla o tânără în vârstă de 19 ani care a coborât şi a fugit, încercând să scape. La scurt timp ea a fost imobilizată. Polițiștii au găsit asupra ei o armă tip revolver. De asemenea, în autovehicul au fost găsite o butelie de gaz pentru încărcare, o cutie care conţine aproximativ 50 de bile de cauciuc şi două spray-uri paralizante, potrivit poliției. Șoferul a fost sancţionat contravenţional, iar arma a fost confiscată.

Citește şi: 5 morţi şi mai mulţi răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Germania

Exit mobile version