Acasă Eveniment Carambol pe autostrada A3 din Germania. 2 morți și zeci de răniți

Carambol pe autostrada A3 din Germania. 2 morți și zeci de răniți

Trei accidente separate au dus în cele din urmă la închiderea A3 spre Nürnberg
Trei accidente separate au dus în cele din urmă la închiderea A3 spre Nürnberg

Două persoane au murit și zeci au fost rănite, ieri, într-o serie de accidente pe autostrada A3, în Bavaria, din sudul Germaniei.

Autoritățile spun că aproximativ 40 de vehicule au fost implicate direct într-un lanț de accidente care au început în jurul orei 16:00, pe o ploaie puternică în apropierea orașului Würzburg. Crucea Roșie Bavareză a raportat că 31 de persoane au fost rănite în incident, dintre care patru grav.

Cum s-a desfășurat accidentul?

Autoritățile spun că evenimentul a fost rezultatul a trei accidente separate care au dus în cele din urmă la închiderea A3 spre Nürnberg.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că mai multe vehicule au fost implicate în accidentul inițial, potrivit www.dw.com. La scurt timp după aceea, alte mașini au început să se lovească în vehiculele oprite.

Cel de-al doilea accident a provocat incendierea a trei vehicule.

Al treilea accident a avut loc aproximativ 30 de minute mai târziu, când mai multe mașini au intrat cu viteză în traficul oprit.
Pe X Crucea Roșie a anunțat că sunt în desfășurare operațiuni majore, postând imagini cu autostrada închisă cu ambulanțe și elicoptere. Trei elicoptere au aterizat la fața locului pentru a-i prelua pe răniții grav.

Alte 30 de persoane implicate în accident au primit, de asemenea, atenția organizațiilor de asistență de la fața locului.

Citește și: Olt: Accident pe DJ 546. O femeie a fost rănită

Exit mobile version