Acasă Eveniment Dan Ilie Morega, un nou dosar penal pentru conducere fără permis

Dan Ilie Morega, un nou dosar penal pentru conducere fără permis

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, de 78 de ani, s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis
Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, de 78 de ani, s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, de 78 de ani, s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis. Ex-deputatul de Gorj a fost implicat aseară într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat, ieri, din oficiu că un bărbat, de 78 de ani, din Târgu Jiu, a fost implicat într-un eveniment rutier. În timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, bărbatul a lovit un alt autoturism.
Bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie.
A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis”, conform IPJ Gorj.

Morega riscă arestul la domiciliu sau preventiv

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început cercetări în acest caz. A fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, întrucât Dan Ilie Morega se află sub control judiciar din 13 martie. Acesta a condus fără permis auto și în Capitală. Procurorii i-au pus atunci în vedere lui Morega că la următoarea abatere riscă arestul la domiciliu sau preventiv.
„Inculpatului i s-a atras atenţia asupra faptului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui:

  • cu măsura arestului la domiciliu,
  • cu măsura arestării preventive”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Citește și: (VIDEO) Olt: Incendiu la o casă din Potcoava

Exit mobile version