Acasă Eveniment (VIDEO) Apartament distrus într-un incendiu violent la Târgu Jiu. Un bărbat s-a...

(VIDEO) Apartament distrus într-un incendiu violent la Târgu Jiu. Un bărbat s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Un incendiu violent a distrus azi-noapte un apartament situat într-un bloc din centrul orașului Târgu Jiu. Un bărbat aflat în locuință s-a intoxicat cu monoxid de carbon și a fost transportat la spital.
„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu produs la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din minicipiul Târgu Jiu.

Apartament distrus într-un incendiu violent la Târgu Jiu

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent la imobil, cu degajări mari de fum și posibilitate de propagare.
S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului concomitent cu operațiunile de recunoaștere pentru identificarea eventualelor victime.

Într-una dintre încăperile imobilului, o persoană de sex masculin de 42 de ani a fost surprinsă de incendiu. Bărbatul era inconștienț, intoxicat cu monoxid de carbon.
Bărbatul a fost evacuat, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din fericire reușindu-se stabilizarea acestuia. Ulterior a fost transportat la UPU Târgu Jiu.
Incendiul a fost lichidat la timp, evitându-se propagarea la întreaga construcție.
Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un redresor lăsat sub tensiune și nesupravegheat”, potrivit lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Citește și: Trei răniți după coliziunea dintre un microbuz și un tir

Exit mobile version