Acasă Eveniment (VIDEO) Parfumuri contrafăcute, de peste 1.500.000 euro, confiscate la frontieră

(VIDEO) Parfumuri contrafăcute, de peste 1.500.000 euro, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, într-o autoutilitară, parfumuri în valoare de aproximativ 1.500.000  euro. Acestea erau contrafăcute și inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Ieri, o echipă operativă din cadrul Gărzii de Coastă, aflată în zona de competență a PTF Negru Vodă, a efectuat un control asupra unei autoutilitare înmatriculate în România.Aceasta era condusă de un român, de 32 de ani.

Polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă, mai multe cutii cu parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute. În urma inventarierii produselor s-a constatat că sunt 9626 parfumuri. Șoferul nu deținea documente de provenienţă pentru bunurile transportate și nici acordul titularilor de marcă pentru punerea în circulație.

Produsele, în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro, dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost confiscate. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Citește și: Vâlcea: Accident rutier soldat cu rănirea unei persoane

Exit mobile version