Acasă Local Dolj (VIDEO) Aproximativ 5 milioane de țigarete descoperite într-un ansamblu rutier în PTF...

(VIDEO) Aproximativ 5 milioane de țigarete descoperite într-un ansamblu rutier în PTF Bechet

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Bechet au descoperit aproximativ 5 milioane de țigarete.

În urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier condus de un bulgar s-a descoperi cantitatea de 4.720.000 de țigarete.

Șoferul nu a putut  prezenta documente de provenienţă. Șoferul, un bulgar de 37 de ani, transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, produse de patiserie refrigerate din Grecia în România.

În interiorul compartimentului marfă, ascunse prin metoda capac, în spatele produselor de patiserie, erau mai multe cutii pline cu țigarete.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 4.720.000 de lei, a fost indisponibilizată de către polițiști în vederea continuării cercetărilor. Șoferul este cercetat pentru contrabandă.

Citește și: Olt: Accident pe DJ 546A, între Brebeni și Schitu

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version