Acasă Eveniment Instructor de înot, reţinut pentru că ar fi violat o fată de...

Instructor de înot, reţinut pentru că ar fi violat o fată de şapte ani

Instructor de înot, reţinut pentru că ar fi violat o fată de şapte ani
Instructor de înot, reţinut pentru că ar fi violat o fată de şapte ani

Un tânăr de 20 de ani, instructor de înot la clubul Dinamo, a fost reţinut de poliţişti şi procurori pentru viol asupra unei fetiţe de şapte ani. Fapta s-a petrecut în incinta bazinului de înot, în timpul programului.

Reprezentanţii CS Dinamo au precizat că au reziliat contractul de activitate sportivă dintre club şi antrenor, fiind predate anchetatorilor imaginile surprinse de camerele de supraveghere, potrivit news.ro.

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, poliţişti de la Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, pentru viol.

”În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, a transmis sursa citată.

La momentul comiterii faptei, instructorul se afla în timpul programului de lucru

În urma cercetărilor, a fost identificat şi depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că, la momentul comiterii faptei, acesta se afla în timpul programului de lucru.

Tânărul a fost dus la audieri. În baza probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, în forma agravată.

Conducerea clubului colaborează şi va colabora cu anchetatorii

”Cu privire la situaţia de la Secţia de Nataţie a Clubului Sportiv Dinamo, dorim să subliniem angajamentul nostru ferm în abordarea şi soluţionarea promptă şi transparentă a acestui caz. Conducerea clubului colaborează şi va colabora cu anchetatorii pentru soluţionarea cu celeritate a acestui caz, fiind puse la dispoziţie, în seara datei de 13.02.2024, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot. Repudiem cu fermitate şi condamnăm orice formă de comportament inadecvat, similar cu acela atribuit fostului nostru angajat”, a transmis Biroul Informare şi Relaţii Publice CS Dinamo.

Citeşte şi: Zeci de români s-au dat drept refugiați de război ucraineni în Germania și au primit bani

Exit mobile version