Acasă Eveniment (VIDEO) Bărbat salvat de polițiști din mâinile fiului său

(VIDEO) Bărbat salvat de polițiști din mâinile fiului său

Un bărbat a fost salvat de polițiști din mâinile fiului său. Polițiștii din București au fost sesizați luni că un bărbat este sechestrat și amenințat de către fiul său cu un obiect tăietor-înțepător.
Acesta nu-i permitea bătrânului să părăsească locuința din sectorul 5.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a spus că s-a deplasat la adresa menționată, pentru a-i vizita pe un bărbat și pe fiul acestuia. Acesta din urmă l-ar fi amenințat un obiect tăietor-înțepător.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat de 57 de ani care le-a povestit că în acea dimineață s-a deplasat la adresa menționată pentru a-i vizita pe individ și pe tatăl acestuia, moment în care a fost amenințat cu un obiect tăietor-înțepător.

„Astfel, polițiștii au luat legătura cu tatăl persoanei reclamate, un bărbat de 75 de ani, care le-a relatat, prin fereastra imobilului, faptul că fiul său nu îi permite să părăsească apartamentul.
De asemenea, în încercarea de a relaționa cu bănuitul, un bărbat de 46 de ani, acesta a precizat că tatăl său nu are voie să părăsească locuința, asigurând ușa de acces în imobil.

Agresorul a fost internat în spital

Având în vedere că bărbatul prezenta un comportament agitat și era incoerent în vorbire, refuzând orice contact cu polițiștii, s-a solicitat sprijinul unei echipe de negociatori și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Întrucât la momentul sosirii acestora, din interior se auzeau mai multe zgomote și strigăte, s-a procedat la intrarea în locuință. Bărbatul de 46 de ani a fost imobilizat.

Astfel, polițiștii au reușit salvarea persoanei vătămate și scoaterea ei din imobil, în siguranță”, se arată în comunicatul poliției.

Un echipaj de prim ajutor l-a transportat pe bărbatul de 46 de ani la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Acesta a fost internat. Niciuna dintre persoanele implicate nu prezenta semne vizibile de agresiune. Cele două persoane vătămate au refuzat să depună plângere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

Citește și: Fosta soție a lui Alin Tișe s-ar fi infectat cu malarie

Exit mobile version