Acasă Eveniment Accident grav între un tir și un autobuz. Planul roșu de intervenție,...

Accident grav între un tir și un autobuz. Planul roșu de intervenție, activat

Accident grav între un tir și un autobuz. Planul roșu de intervenție, activat
Accident grav între un tir și un autobuz. Planul roșu de intervenție, activat

Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Sânandrei, județul Timiș, între un autotren și un autobuz. Traficul pe DN 69 este oprit pe ambele sensuri. Primele informaţii arată că sunt 11 victime, între care şoi şoferul autobuzului, care este încarcerat. Şoferul TIR-ului, cetăţean turc, ar fi vrut să întoarcă autotrenul.

Pentru asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Timiș a fost activat Planul Roșu de Intervenție, potrivit stiripesurse.ro.

Au fost implicate 19 persoane

La locul evenimentului au fost alocate: 3 mașini de stingere, 3 echipaje de descarcerare, 3 autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și 9 ambulanțe SAJ, 2 microbuze (pentru preluare personal medical) și 1 elicopter SMURD.

Potrivit ISU Timiș, în accident au fost implicate 19 persoane, 18 din autobuz și șoferul TIR-ului.

 ”Din primele informaţii, TIR-ul a vrut să întoarcă pe DN 69 la kilometrul 8. Se pare că a intrat în coliziune cu un autobuz care avea pasageri şi circula dinspre Orţişoara. Toate victimele sunt din autobuz şi şoferul de altfel, pe care echipele de intervenţie îl extrag din autovehicul. Şoferul TIR-ului este cetăţean turc”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Șapte persoane sunt rănite.

Citeşte şi: Poliţele de garanţii Euroins încetează pe 5 februarie 2024

Exit mobile version