Acasă Local Dolj Dolj: Cercetați pentru furt calificat

Dolj: Cercetați pentru furt calificat

Mandate de arestare preventivă sau de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii doljeni
Mandate de arestare preventivă sau de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii doljeni

Doi doljeni sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Ei au sustras bunuri dintr-o casă din Drăgotești.

Polițiști din cadrul Secției nr. 5 Rurală Pielești au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 28 de ani, din comuna Drăgotești. Acesta este acuzat de furt calificat.

Pe 17 ianuarie, ora 12.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 56 de ani, din județul Olt,despre un furt din locuința ei din Drăgotești.

În perioada 24.12.2023-17.01.2024, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în interiorul locuințelor acesteia. Din locuință i-ar fi sustras mai multe bunuri, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Ieri, s-au efectuat două percheziții în comuna Drăgotești. Au fost găsite și ridicate bunurile sustrase. Au fost identificați tânărul de 28 de ani și un minor de 15 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia au fost conduși la audieri. Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 28 de ani, pentru 24 de ore. El a fost introdus arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Traficul feroviar a fost reluat între Craiova şi Caracal

Exit mobile version