Acasă Local Dolj Crimă într-o familie din Dolj

Crimă într-o familie din Dolj

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere

Crimă într-o familie din Dolj. Un bărbat de 53 de ani a a fost reținut de polițiști după ce a sunat la 112 și a mărturisit că l-a ucis pe vărul său mai în vârstă în urma unei discuții aprinse.

„În noaptea de 15/16 decembrie a.c., în jurul orei 00.18, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, de 53 de ani, din comuna Cernătești cu privire la faptul că, o persoană decedată se află în locuința sa.

Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana decedată fiind un bărbat de 67 de ani, din comuna Cernătești”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Crimă în familie

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 53 de ani l-ar fi lovit pe vărul său, de 67 de ani, cu un corp dur în zona capului. Loviturile i-au provocat leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia.

Având în vedere natura evenimentului, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Reținut pentru 24 de ore

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 16 decembrie a.c., bărbatul de 53 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

CITEȘTE ȘI: Craioveancă moartă într-un accident rutier pe drumul către Balș

Exit mobile version