Acasă Eveniment (VIDEO) Oradea: Un tânăr și-a ucis propriul tată

(VIDEO) Oradea: Un tânăr și-a ucis propriul tată

Doi bărbați, tată și fiu s-ar fi bătut și s-ar fi tăiat cu cu cuțitele, azi noapte, într-un bloc din cartierul Prima din Oradea.
Tuânărul de 25 de ani şi-a ucis tatăl cu sânge rece, după ce, în urma unui conflict spontan, cei doi au ajuns să se taie cu arme albe. Scenele de groază au avut loc chiar în blocul în care locuiau împreună. Treziţi de urletele acestora, vecinii au fost şi ei martorii tragediei. Ca să scape de furia fiului, tatăl a sărit de la etajul I.

Atât fiul, cât şi tatăl, au fost transportaţi de urgenţă la spital, potrivit Bihor online.

„Nu a fost niciun organ vital afectat și va scăpa. În schimb tatăl acestuia, de 53 de ani, este în stop cardiac, deja de o oră și jumătate colegii mei încearcă să-l resusciteze. Inițial, la fața locului au reușit. Dar după ce a ajuns la UPU a intrat din nou în stop-cardiac și deocamdată se resuscitează. Dar, șansele sunt către 0”, a declarat dr. Hadrian Borcea. După zeci de minute de resuscitări, cel din urmă a murit. Tânărul este cu plăgi multiple, tăiate, înțepate și rămâne internat pe secția de Chirurghie la Spitalul Județean Bihor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor.

Citește și: Panică la Spitalul de Urgență din municipiul Drobeta Turnu Severin

Exit mobile version