Acasă Eveniment Percheziţii în dosarul privind fuga din ţară a lui Cătălin Cherecheş

Percheziţii în dosarul privind fuga din ţară a lui Cătălin Cherecheş

Percheziţii în dosarul privind fuga din ţară a lui Cătălin Cherecheş
Percheziţii în dosarul privind fuga din ţară a lui Cătălin Cherecheş

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

„În cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, privind infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat, favorizarea infractorului şi fals privind identitatea, astăzi, 30 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Baia Mare”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş,conform Agerpres.

Conform sursei citate, activităţile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi al Serviciului Criminalistic Maramureş.

Primarul Cătălin Cherecheş a fost depistat şi reţinut de poliţiştii bavarezi în Augsburg

Primarul Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii bavarezi în Augsburg, Germania.

Acesta a fugit din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Petea, cu Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude. 

Citeşte şi: OMS: În Fâşia Gaza, bolile ar putea ucide mai mulţi oameni decât bombele

Exit mobile version