Acasă Local Dolj Craiovean acuzat că și-a agresat fiica de 2 ani, sub control judiciar

Craiovean acuzat că și-a agresat fiica de 2 ani, sub control judiciar

Anchetatorii au dispus plasarea sub control judiciar a unui craiovean de 51 de ani, acuzat de violență în familie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a aruncat-o de pe o masă pe fiica sa. În urma impactului, copila a suferit leziuni la nivelul capului.

Polițiștii doljeni au precizat că incidentul violent a fost sesizat de un inspector de la Protecția Copilului.

”În fapt, în cursul zilei de 28 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Craiova, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 25 noiembrie, în jurul orei 23.00, bărbatul, aflându-se în locuinţă, ar fi prins-o pe minoră de braţ şi ar fi aruncat-o de pe o masă pe podea, în urma impactului aceasta suferind leziuni la nivelul capului”, au explicat oamenii legii.

Mama copilei nu a fost de acord cu ordinul de protecție

Polițiștii mai spun că, inițial, s-a încercat emiterea unui ordin de protecție pe numele bărbatului. Soția acestuia nu a fost de acord cu acestă măsură.

”Având în vedere natura evenimentului, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, existând risc iminent, mama minorei opunându-se emiterii ordinului de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie. În cursul zilei de 29 noiembrie, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au mai explicat oamenii legii.

Exit mobile version