Acasă Eveniment Proxenet de 73 de ani, reținut în Mureș. 100.000 de lei, descoperiți...

Proxenet de 73 de ani, reținut în Mureș. 100.000 de lei, descoperiți în locuința suspectului

În urma perchezițiilor efectuate la locuința sa, anchetatorii au descoperit o sumă de 100.000 de lei
În urma perchezițiilor efectuate la locuința sa, anchetatorii au descoperit o sumă de 100.000 de lei

Un bărbat de 73 de ani a fost reținut de polițiștii din județul Mureș sub acuzația de proxenetism. El este suspectat că ar fi facilitat practicarea prostituției de către mai multe femei. În urma perchezițiilor efectuate la locuința sa, anchetatorii au descoperit o sumă de 100.000 de lei.

Potrivit IPJ Mureș, ieri, polițiștii orașului Luduș au reținut bărbatul pentru 24 de ore, suspectat de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În perioada august-noiembrie 2023, individul ar fi facilitat practicarea prostituției de către mai multe femei, cu scopul obținerii de foloase patrimoniale.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare în orașul Luduș. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor:

  • suma de 100.000 de lei,
  • înscrisuri,
  • documente contabile,
  • telefoane mobile.

Doi bărbați, de 73 și 47 de ani, și două femei, de 60 și 42 de ani, au fost aduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

Bărbatului de 73 de ani i s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore și a fost introdus în arest. Acesta va fi prezentat magistraților cu propunere legală în cursul zilei de 22 noiembrie.

Citește și: Operațiune de amploare în combaterea evaziunii fiscale. Percheziții în București și Mehedinți

Exit mobile version