Acasă Eveniment Bărbat reţinut pentru şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani

Bărbat reţinut pentru şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani

Ordinul de protecție se încalcă de multe ori în România
Ordinul de protecție se încalcă de multe ori în România

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut de către poliţişti, fiind acuzat că şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani. Pe cea mică a ţinut-o legată de pat cu un lanţ.

Poliția din Buzoiești, județul Argeș, a fost informată de un bărbat că o minoră de 13 ani, din Recea, a fost violată de mai multe ori de tatăl ei. Victime ale comportamentului bărbatului sunt şi soţia şi cei doi copii mai mici, care erau bătuţi.

Ofițerii au reușit să o identifice pe fată, iar aceasta a confirmat informația. Aceasta a mai spus că a fost legată cu lanțul de pat de către tatăl ei.

polițiștii au descoperit că tatăl, de 53 de ani, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani. El și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

Copiii au fost preluați și predați reprezentanților DGASPC.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești pentru comiterea infracțiunilor de:

  • viol în formă continuată,
  • rele tratamente aplicate minorilor,
  • lipsire de libertate în mod ilegal,
  • corupere sexuală a minorilor,
  • violență în familie.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Astăzi, ele va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și: Unul dintre criminalii omului de afaceri sibian, prins în Dolj

Exit mobile version