Acasă Eveniment Scandalul din Promenada Mall s-a lăsat cu rețineri

Scandalul din Promenada Mall s-a lăsat cu rețineri

Cei doi tineri, din orașul Filiași care s-au bătut ieri, 10.11 a.c în Promendada MAll cu alți patru tineri au fost reținuți.

În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs ieri, 10 noiembrie, în incinta unui centru comercial, din municipiul Craiova, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, cu sprijinul polițistilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au desfășurat un complex de activități pentru stabilirea situației de fapt și identificarea persoanelor implicate.

Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict preexistent, doi tineri cu vârstele de 22 și 33 de ani, din orașul Filiași, s-ar fi agresat reciproc cu alți patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, toți din municipiul Craiova.

Când polițiștii au ajuns la fața locului au găsit cei doi tineri din orașul Filiași care au fost conduși la audieri. În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.Totodată, se continuă cercetările pentru depistarea celorlalți patru tineri din municipiul Craiova, care în acest moment se sustrag cercetărilor.

Exit mobile version