Acasă Eveniment Un pompier mehedinţean a salvat patru persoane dintr-un autoturism în flăcări

Un pompier mehedinţean a salvat patru persoane dintr-un autoturism în flăcări

Până la sosirea forțelor de intervenție, plt. adj. șef Cîmpianu Daniel, a sărit imediat în ajutor conducătorului auto și a celor trei pasageri
Până la sosirea forțelor de intervenție, plt. adj. șef Cîmpianu Daniel, a sărit imediat în ajutor conducătorului auto și a celor trei pasageri

Un pompier mehedinţean, plt. adj. șef Cîmpianu Daniel, a salvat, ieri după amiază, patru persoane dintr-un autoturism în flăcări.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul a izbucnit la un autoturism, pe raza localității Hinova.

Până la sosirea forțelor de intervenție, plt. adj. șef Cîmpianu Daniel, a sărit imediat în ajutor conducătorului auto și a celor trei pasageri.

Acesta a observat fumul dens și flăcările care izbucniseră la o mașină aflată în trafic. Pompierul a acționat rapid, utilizând două stingătoare disponibile pentru a stinge incendiul înainte ca acesta să se extindă.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la compartimentul motor. Acesta a fost lichidat în limitele găsite, pagubele fiind limitate datorită intervenției cadrului militar.

Citeşte şi: ANI: O judecătoare are o avere nejustificată de peste 6 milioane de euro

Exit mobile version