Acasă Eveniment Judecătorii au decis să o elibereze din arest pe mama lui Vlad Pascu

Judecătorii au decis să o elibereze din arest pe mama lui Vlad Pascu

Judecătorii au decis să o elibereze din arest pe mama lui Vlad Pascu
Judecătorii au decis să o elibereze din arest pe mama lui Vlad Pascu

Judecătorii au decis să o elibereze din arest pe mama lui Vlad Pascu. Magistrații au dispus măsura controlului judiciar în cazul femeii care fusese arestată preventiv după ce a încercat să influențeze martorii din dosar.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi contestată de DIICOT.

„Spovedania” de la DIICOT a tânărului care a provocat accidentul mortal din localitatea 2 Mai, dar și probele colectate pe parcursul anchetei penale în cazul familiei acestuia a condus procurorii pe urmele a noi traficanți de droguri, pentru care Direcția a deschis un nou dosar penal disjuns din acesta.

Vlad Pascu a vorbit cu procurorii DIICOT și a dat o declarație de recunoaștere

Mai precis, Vlad Pascu a vorbit cu procurorii DIICOT și a dat o declarație de recunoaștere, declarație în care a oferit detalii complete despre felul în care se derulau sesiunile în care el și prietenii săi, dealeri de droguri, consumau substanțe interzise de lege, conform stiripesurse.ro.

Astfel, potrivit actelor din dosarul de la instanță, joi, procurorul acestui caz a stabilit „disjungerea cauzei față de infracțiunile prevăzute de art.2 alin.1,2 din Legea 143/2000,cu apl.art.13 alin.1 lit.c din Legea 143/2000, art.38 alin.1 C.P., în săvârșirea cărora au fost implicate mai multe persoane încă neidentificate, urmând ca cercetările față de aceste persoane să fie continuate în dosarul nou format”.

Concret, este vorba de articolul care pedepsește „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi” și „dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi”.

Citeşte şi: Valentin Ştefan a fost numit director general al Poştei Române

Exit mobile version