Acasă Eveniment Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens...

Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit alt autoturism

Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit alt autoturism
Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit alt autoturism

Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. Celălalt şofer a fost transportat la spital în stare gravă. Accidentul a avut loc marţi în Galaţi, pe DN 24, în apropiere de intersecția cu DJ 261A. 

Marţi, în jurul orei 10.14, pe DN 24, în apropiere de intersecția cu  DJ 261A, a avut loc un accident rutier grav soldat cu decesul unei persoane.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Galați și de la Postul de Poliție Scânteiești au stabilit că un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24, către comuna Cuca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Galați.

În urma impactului, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, fiind avariate.

Bărbatul de 62 de ani a rămas încarcerat, în stare de inconștiență. După ce a fost extras de către echipele de la Descarcerare ale ISU Galați s-a constat că acesta nu mai prezenta semne vitale, fiind constatat decesul.

Celălalt conducător auto a fost rănit grav și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Acolo i se vor recolta și probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Un doctor a prelevat ilegal rinichi de la sute de persoane cu ajutorul unui mecanic

Exit mobile version