Acasă Eveniment Elev de liceu, răpit, bătut și sechestrat

Elev de liceu, răpit, bătut și sechestrat

Licean sechestrat, bătut și amenințat cu mutilarea de doi indivizi în Vaslui
Licean sechestrat, bătut și amenințat cu mutilarea de doi indivizi în Vaslui

Un elev de liceu a reușit să scape cu viață după ce a fost răpit, bătut și sechestrat de doi indivizi. Timp de două ore, acesta a fost lovit cu bestialitate de un tânăr de 18 ani și de fratele acestuia, de 34 de ani. 

Conflictul a pornit de la un simplu schimb de mesaje între victimă și agresorul de 18 ani. În noaptea de 7 spre 8 septembrie, cei doi agresori l-au atras într-o capcană. Ei au pretextat că au nevoie de transport de la Huși la Văleni. Ajuns în casa unuia dintre agresori, tânărul a fost lovit violent și a fost amenințat cu moartea și mutilarea.

Norocul victimei a fost că a reușit să trimită un mesaj de ajutor unui prieten, care a sunat imediat la Poliție. Tatăl băiatului a sosit primul la locul incidentului și a reușit să-l salveze. În casa unde s-au petrecut ororile se afla și soția agresorului de 34 de ani, dar și copilul lor de 4 ani.

A fost deschis un dosar penal, portrivit stiridinromania.ro. Bărbatul de 34 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Fratele său de 18 ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Citeşte şi: Două femei şi un bebeluş, la spital după un accident în lanț într-un sens giratoriu

Exit mobile version