Acasă Eveniment Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui...

Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui spital

Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui spital
Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui spital

Un bărbat a decedat, vineri, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Municipal Câmpina. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 21 iulie, în jurul orei 2,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi prin apel 112 de către un reprezentant al unei unităţi medicale cu privire la faptul că un pacient s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unităţii în cauză. În baza sesizării poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Este vorba de un bărbat de 55 de ani, din comuna Şotrile”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, conform hotnews.ro.

Surse judiciare au precizat că unitatea medicală unde a avut loc incidentul este Spitalul Municipal Câmpina.

Personalul medical a declarat decesul bărbatului, trupul transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni contra vieţii, cu intenţie, precizează IJP. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Încă 50 de pompieri din cadrul IGSU vor pleca în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor

Exit mobile version