Acasă Eveniment (VIDEO) Un avion s-a prăbușit în sudul Californiei. Șase persoane au murit

(VIDEO) Un avion s-a prăbușit în sudul Californiei. Șase persoane au murit

Șase persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit pe un câmp din sudul Californiei sâmbătă dimineața. Este al doilea accident de avion mortal lângă același aeroport într-o săptămână, potrivit www.npr.org.

Avionul de afaceri a plecat de pe Aeroportul Internațional Harry Reid din Las Vegas în jurul orei 3:15 a.m., potrivit FlightAware. Cessna C550 s-a prăbușit în jurul orei 4:15 în apropierea aeroportului French Valley din Murrieta, California. Aeroportul se află în comitatul Riverside, între San Diego și Los Angeles. În timpul unei a doua încercări de aterizare, aeronava s-a prăbușit în apropierea aeroportului.

Forțele de intervenție au răspuns la apel și au găsit aeronava „înghițită complet de flăcări”, a declarat Departamentul Sherriff-ului Riverside County. Şase persoane au fost identificate şi declarate moarte la faţa locului. Autoritățile nu au făcut publice identitatea victimelor. Incendiul a ars aproximativ un acru de vegetație înainte de a fi stins, a declarat Departamentul de Pompieri Riverside County.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor ((NTSB) investighează accidentul. Cinci anchetatori NTSB s-au deplasat la locul tragediei.

Citește și: (VIDEO) Mehedinți: Șarpe de peste un metru, ridicat de jandarmi din fața unui bloc

Exit mobile version