Acasă Eveniment Și-a dat jos chiloții într-o sală de jocuri de noroc din Pitești

Și-a dat jos chiloții într-o sală de jocuri de noroc din Pitești

Și-a dat jos chiloții într-o sală de jocuri de noroc din Pitești
Și-a dat jos chiloții într-o sală de jocuri de noroc din Pitești

Un bărbat a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce și-a dat jos chiloții într-o sală de jocuri de noroc din Piteşti.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele bărbatului de 28 de ani, din Piteşti, după ce au primit o reclamaţie din partea angajatelor unei săli de jocuri. Verificările au arătat că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a comis acte de exhibiţionism în sala de jocuri.

El a fost dus la audieri şi, ieri, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă.

Un alt caz de exhibiționism

Acesta nu este primul caz de exhibiţionism produs într-o sală de jocuri din Piteşti.

În noaptea de 22 spre 23 februarie, un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti, au fost filmaţi în timp ce făceau sex. Totul se întâmpla într-o sală de jocuri din Piteşti. cei doi erau înconjuraţi de oameni care aplaudau, aclamau şi filmau.

Cercetările au fost declanşate din oficiu, după ce imagini cu cei doi au apărut în spaţiul public. În 14 martie, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Apoi ei au fost plasaţi sub control judicia și trimişi în judecată. Firma care operează sala de jocuri a fost amendată cu 12.000 de lei.

Citește și: (VIDEO) Ciolacu: Nu am nicio milă pentru ticăloşii care au creat aceste azile ale groazei

Exit mobile version