Acasă Local Dolj Ce spune Colegiul Militar din Craiova despre criminalul din Grădina Botanică

Ce spune Colegiul Militar din Craiova despre criminalul din Grădina Botanică

Criminalul din Botanică a primit arest prelungit şi a fost trimis în judecată pentru omor calificat
Criminalul din Botanică a primit arest prelungit şi a fost trimis în judecată pentru omor calificat


Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” a făcut mai multe precizări despre elevul care a ucis o fată de 14 ani și a rănit grav un băiat de 19 ani, în Grădina Botanică din Craiova.

„Elevul, în vârstă de 17 ani, a fost admis în Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” în anul 2020 și se afla în vacanța de vară. Pe parcursul celor trei ani de studii, elevul a avut rezultate bune la învățătură. A absolvit ultimul an de studii, respectiv clasa a XI-a, cu media 7,67, nefiind înregistrat cu abateri disciplinare grave.
A fost declarat apt în urma testărilor psihologice desfășurate în cadrul proceselor de selecție, conform baremelor în vigoare pentru admiterea în învățământul militar liceal.

Conducerea instituției de învățământ va pune la dispoziția autorităților care desfășoară cercetările penale toate datele și informațiile necesare. În paralel, a fost numită o comisie internă pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs acest incident grav.

Dacă organele abilitate vor declara că fapta săvârșită de către elev este reală,acesta va fi exmatriculat”, a spus Ioana Lădaru, directorul Colegiului Militar din Craiova.

Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” transmite condoleanțe și întreaga compasiune familiei îndoliate.

Citește și: Crima din Grădina Botanică: Tinerii au fost înjunghiaţi cu un cuţit cu lama de 19 cm

Exit mobile version