Acasă Local Dolj Bărbat lovit cu o ţeavă în cap, în comuna Apele Vii

Bărbat lovit cu o ţeavă în cap, în comuna Apele Vii

Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri într-o clădire abandonată din Prahova
Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri într-o clădire abandonată din Prahova

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Apele Vii, Dolj, a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o ţeavă metalică, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din localitate. Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, iar până în prezent oamenii legii nu au dispus vreo măsura preventivă faţă de agresori.

Poliţiştii doljeni au explicat că bărbatul de 30 de ani a fost agresat de doi bărbaţi din comună, de 22 şi 28 de ani.

„În seara zilei de 25 iunie, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, un tânăr ar fi fost agresat fizic în comuna Apele Vii.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, doi tineri de 22 şi 28 de ani, din comuna Apele Vii, ar fi agresat fizic un tânăr de 30 de ani, din aceeaşi localitate. Tânărul de 30 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital”, au precizat poliţiştii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit unor surse judiciare, în incidentul care a avut loc într-un bar, a fost rănit un alt bărbat, un pădurar din localitate. Unul dintre agresori ar fi cunoscut pentru mai multe furturi şi incidente violente comise în comună, în ultimii ani.

Până astăzi, faţă de agresori nu a fost dispusă nici o măsură preventivă.

Citeşte şi: Tânăr de 18 ani, judecat pentru violarea unei femei de 59 de ani

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version