Acasă Eveniment Un șofer de 19 ani a murit într-un accident chiar lângă casa...

Un șofer de 19 ani a murit într-un accident chiar lângă casa lui

Un șofer de 19 ani a murit într-un accident chiar lângă casa lui
Un șofer de 19 ani a murit într-un accident chiar lângă casa lui

Un șofer de 19 ani din comuna bistriţeană Rebra a murit, în această dimineață, după ce s-a răsturnat cu maşina în curtea unui imobil. Tragedia a avut loc la doar câteva case distanţă de casa lui, informează Agerpres.

Băiatul își luase permisul de conducere în urmă cu patru luni, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident în localitatea Rebra. Un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea unui imobil. În urma accidentului, din nefericire, tânărul a fost declarat decedat la locul evenimentului. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă. Urmează să se stabilească cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier”, a informat IPJ.

Un alt accident rutier s-a produs, sâmbătă noaptea, pe DN 17D, la ieşirea din oraşul Sângeorz-Băi. Un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din Anieş, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, cei doi şoferi şi un pasager, de 27 de ani, au fost răniţi, suferind diverse traumatisme şi fracturi.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Zeci de localități din 14 județe, afectate de ploi și inundații

Exit mobile version