Acasă Local Dolj (VIDEO) Parfumuri şi încălţăminte, de peste un milion de euro, descoperite la...

(VIDEO) Parfumuri şi încălţăminte, de peste un milion de euro, descoperite la Giurgiu şi Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Giurgiu şi Calafat au descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autocamion şi două autoutilitare, peste 12.100 de bunuri care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile, în valoare de peste 6.500.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, polițiștii de frontieră din Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, două autoutilitare. ACestea transportau marfă de la o firma din Grecia pentru România
Cele două autoutilitare erau conduse de doi români de 35, respectiv 33 de ani.

Polițiștii au descoperit în compartimentul marfă al celor două autoutilitare peste 5.700 de articole de încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Parfumuri descoperite la Calafat

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 49 de ani, care se afla la volanul unui autocamion, înmatriculat în Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră au descoperit 2 paleți pe care se aflau mai multe cutii de carton ce conțineau flacoane cu parfum.

Au fost descoperite 6.430 flacoane cu parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute. Șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Cei trei șoferi sunt cercetați pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. La finalizarea cercetărilor, urmează să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Citește și: Au început asfaltările pe trei străzi importante din Râmnic

Exit mobile version