Acasă Eveniment Doi morți și cinci răniți, după un atac la o ceremonie de...

Doi morți și cinci răniți, după un atac la o ceremonie de absolvire din SUA

Doi morți și cinci răniți, după un atac la o ceremonie de absolvire din SUA
Doi morți și cinci răniți, după un atac la o ceremonie de absolvire din SUA

Doi morți și cinci răniți este bilanțul după un atac la o ceremonie de absolvire la un liceu din Richmond, Virginia, SUA.

Un bărbat a deschis focul, aseară, în timp ce sute de persoane se aflau afară, după o ceremonie de absolvire a unui liceu. Două persoane au murit şi alte cinci rănite, a declarat şeful interimar al poliţiei oraşului, potrivit CNN.

Veselia s-a transformat în teroare în jurul Monroe Park din Richmond. Alte persoane au fost rănite în timp ce încercau să scape de focurile de armă. O fetiţă de 9 ani a fost lovită de o maşină, a declarat şeful interimar al poliţiei din Richmond, Rick Edwards.

Atacatorul a fost reținut

Poliţia a reţinut iniţial două persoane, dar ulterior a declarat că una dintre ele nu a fost implicată. Un tânăr de 19 ani, despre care anchetatorii cred că ar fi cunoscut una dintre victime, a fost reţinut. Poliţia îl acuză de crimă de gradul doi, a declarat Edwards.

Au fost ucişi un student de 18 ani şi un bărbat de 36 de ani care asistase la ceremonie. Aceştia nu au fost identificaţi.

Un băiat de 14 ani şi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 58 de ani au suferit răni prin împuşcare. Patru dintre cei răniţi au avut răni care nu le pun viaţa în pericol, potrivit lui Edwards.

Citește și: Director de la Direcţia de Asistenţă Socială Craiova, dat afară și pus în funcţie de instanţă

Exit mobile version