Acasă Eveniment Bătaie într-o stație PECO din Gorj

Bătaie într-o stație PECO din Gorj

Olt: Cercetați pentru conducere fără permis
Olt: Cercetați pentru conducere fără permis

Patru bărbați s-au bătut luni într-o stație PECO din Alimpești, Gorj, în urma unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că doi tineri de 27 și 25 de ani, ambii din comuna Baia de Fier, în urma unui conflict spontan generat de consulul de alcool, s-ar fi agresat fizic cu alți doi bărbați. După conflict bărbații ar fi părăsit locația.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul de 27 de ani, ar fi acroșat un autoturism parcat în stația PECO. S-a deplasat, apoi, la Spitalul Orașului Novaci, unde a fost identificat de polițiști.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor, polițiștii au reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Alunu, județul Vâlcea. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților, conform IPJ Gorj.

Citește și: Craiova: Lansarea volumului „Fereastra din piatră”, la „Aman“

Exit mobile version