Acasă Eveniment O femeie a murit, iar alta a fost grav rănită după ce...

O femeie a murit, iar alta a fost grav rănită după ce au intrat cu ATV-ul într-un copac

Muncitor care lucra la canalizare, îngropat de un mal de pământ
Muncitor care lucra la canalizare, îngropat de un mal de pământ

O femeie a murit, iar alta este în stare gravă după ce au intrat cu ATV-ul într-un copac. Turistele au plecat la plimbare într-o pădure, au intrat într-o zonă interzisă circulaţiei, unde au pierdut controlul direcţiei şi au intrat în plin într-un brad.

Cele două femei din Iaşi erau într-un teambulding la Câmpulung Moldovenesc. Turistele au mers în Gura Humorului pentru a închiria un ATV ca să se plimbe prin pădure. După doar câteva zeci de minute s-a produs tragedia.

Cele două femei ar fi refuzat să poarte căştile de protecţie. Au mers şi pe un drum interzis circulaţiei publice. După ce s-au izbit de brad, femeile au fost prinse sub ATV.

Una dintre femeie a fost găsită în stop cardio-respirator cu traumatism cerebral sever. Cea de-a doua avea multiple traumatisme la coloană. Femeia rănită a fost transportată în stare gravă la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Vor face cercetări pentru a stabili cum au reuşit turistele să plece cu ATV-ul închiriat fără echipament de protecţie.

Citește și: Bărbat arestat pentru că își bătea copilul și îl scotea noaptea din casă

Exit mobile version