Acasă Local Dolj Un bucureștean, prins drogat cu cocaină la volan în Craiova

Un bucureștean, prins drogat cu cocaină la volan în Craiova

Şofer prins când schimba locul cu pasagera pentru că nu avea permis

Un bucureștean a fost prins drogat cu cocaină și canabis la volan în Craiova.

„La data de 03 iunie a.c., ora 16.40, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 29 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Frații Golești, din municipiul Craiova. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul Drugtest. Rezultatul a fost pozitiv la substanţele cocaină și cannabis”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Acesta a fost condus la o unitate medicale unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză, a fost întocmite dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un bucureștean drogat, un craiovean – beat mort la volan

Ca să nu rămână mai prejos, un craiovean a călcat și el în străchini la volan. El nu a consumat droguri, ci a băut până și-a pierdut mințile. El a fost depistat în trafic de polițiști cu o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat

„În seara zilei de 02 iunie a.c., ora 23.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nanterre, din localitate. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI: Un copac a căzut peste 3 mașini la Târgu Jiu

Exit mobile version