Acasă Eveniment A aruncat zeci de mii de euro din mașină ca să scape...

A aruncat zeci de mii de euro din mașină ca să scape de poliție

Un șofer urmărit de poliție a aruncat zeci de mii de euro pe geamul mașinii ca să scape. Apoi, s-a predat singur
Un șofer urmărit de poliție a aruncat zeci de mii de euro pe geamul mașinii ca să scape. Apoi, s-a predat singur

Un șofer urmărit de poliția din Anvers a aruncat zeci de mii de euro pe geamul vehiculului său, relatează Gazet van Antwerpen.

Vehiculul nu a oprit la semnalul polițiștilor în cartierul Hoboken din Anvers. Din sumele mari aruncate pe geam, poliția a reușit să recupereze doar aproximativ 10.000 de euro. Șoferul care fugea a reușit să scape de poliție, dar mai târziu în acea noapte, s-a predat. Anchetatorii cercetează de ce șoferul a fugit și a aruncat cantități atât de mari de bani pe geam. Poliția susține că o mare parte din banii aruncați pe geam să fi fost ridicați de trecători sau de locuitorii din zonă.

O altă urmărire

Înainte ca presupusul suspect să se predea poliției, ofițerii au urmărit un alt vehicul. Urmărirea a avut loc pe autostrada A12 și a ajuns în municipalitatea Schaerbeek din Bruxelles.
Acest vehicul a fost oprit cu ajutorul poliției de la Bruxelles. Polițiștii au constat că este vorba de o altă mașină, nu cea din Anvers. În ceea ce privește motivul pentru care și al doilea vehicul a decis să fugă, poliția face cercetări, potrivit www.brusselstimes.com.

Potrivit poliției, a doua persoană care a fugit de la poliție avea permisul retras și era bine cunoscută de poliția locală.

Citește și: Străzile noroiului din Bariera Vâlcii


Exit mobile version