Acasă Eveniment Un autocar plin cu copii, blocat pe un pasaj de cale ferată

Un autocar plin cu copii, blocat pe un pasaj de cale ferată

Un autocar plin cu copii, blocat pe un pasaj de cale ferată
Un autocar plin cu copii, blocat pe un pasaj de cale ferată (Foto: Adevarul)

Un autocar plin cu copii a fost blocat pe un pasaj de cale ferată. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, în Peștera Bolii din județul Hunedoara. Trenurile au fost oprite în linie curentă, iar micuții, care se aflau în excursie, au fost coborâţi în siguranţă. După îndepărtarea autocarului de pe pasaj, traficul rutier şi feroviar a putut fi reluat.

Trenurile au fost oprite, vineri dimineața, în linie curentă, după ce un autocar plin cu copii s-a blocat pe pasajul de cale ferată Peștera Bolii, în județul Hunedoara. Potrivit ISU Hunedoara, autocarul s-a blocat chiar pe calea ferată și nu a mai putut înainta, potrivit observatornews.ro.

„Pasagerii au fost evacuați fără probleme. Toate trenurile au fost oprite în linie curentă”, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

Copiii sunt în siguranţă

La Peștera Bolii intervin pompierii, SMURD Petroșani și Poliția Hunedoara. Reprezentanții ISU Hunedoara acționează pentru degajarea căii ferate prin mutarea autocarului. Pasagerii, copiii, sunt în siguranță, ei în acest moment vizitează Peștera Bolii.

Potrivit CF SA, autocarul a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Bănița – Petroșani. „Un autocar a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Bănița – Petroșani. Menționez faptul că pe relația Bănița – Petroșani nu sunt nici trenuri blocate si nici trenuri oprite, deoarece nu sunt trenuri înscrise în circulație în zona pasajului respectiv, decât după ora 12.00″, a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Şoferul nu ar fi avut voie să circule cu autocarul prin acel loc

Potrivit unor surse, șoferul nu ar fi avut voie să circule cu autocarul prin acel loc, dar fiind faptul că vehiculul nu respecta limita de 10 metri lungime. Șoferul urmează să fie sancționat de poliție.

Exit mobile version