Acasă Eveniment (VIDEO) Bijuterii de peste 860.000 de lei, descoperite la Giurgiu

(VIDEO) Bijuterii de peste 860.000 de lei, descoperite la Giurgiu

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit într-un autocar peste 3,4 kg bijuterii posibil din aur, în valoare de peste 860.000 de lei.

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit, aseară, pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar a unei firme de transport persoane.

În urma controlului efectuat, au descoperit într-un loc special amenajat în compartimentul motor, cinci pachete cu bijuterii.

În urma inventarierii bunurilor descoperite, a rezultat că erau 1.199 bijuterii din material galben și alb, în greutate totală de 3.445 grame.

Polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite în autocar aparțin unui cetățean turc, de 55 de an. Acesta nu deţinea documente de provenienţă pentru bunuri. El a declarat că urma să le distribuie mai multor persoane din București.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Întreaga cantitate de bijuterii a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor. Bijuteriile vor fi predate Trezoreriei Municipiului Bucureşti în vederea expertizării. La finalizarea cercetărilor urmează să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Citeşte şi: (VIDEO) Doljean bănuit de viol, reţinut de poliţişti

Exit mobile version