Acasă Eveniment Un bărbat rănit după un incendiu puternic în Capitală

Un bărbat rănit după un incendiu puternic în Capitală

Un bărbat din București a fost rănit, iar soția sa a suferit un atac de panică după ce casa lor a fost serios afectată de un incendiu
Un bărbat din București a fost rănit, iar soția sa a suferit un atac de panică după ce casa lor a fost serios afectată de un incendiu

Un bărbat din București a fost rănit, iar soția sa a suferit un atac de panică după ce casa lor a fost serios afectată de un incendiu.

Spaima a fost mare și printre vecini, pentru că exista pericolul ca focul să se extindă și la ei.

Se pare incendiul ar fi fost provocat de o candelă care a rămas aprinsă în foișorul din curte. Cu o oră inainte de miezul nopții, s-a dat alarma pe o stradă din Sectorul 3. Cei care locuiesc în apropiere au sunat la pompieri când au văzut că terasa vecinilor a luat foc.
Oamenii au mutat imediat mașinile și au eliberat strada ca să poată interveni salvatorii.

Proprietarul a suferit arsuri și a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar soția lui a avut un atac de panică.

„Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 50 de metri pătrati, cu posibilități de propagare la 2 imobile învecinate. Ardea generalizat când am ajuns la locul intervenției. S-a acționat cu:

  • 5 autospeciale de apă și spumă,
  • o autoscară,
  • o descarcerare,
  • 3 autospeciale de prim ajutor,” potrivit ISU București.

După aproximativ 2 ore, o altă casă a fost cuprinsă de incendiu, în Sectorul 4. Din fericire, în acele momente, proprietarii nu erau înăuntru.

Flăcările – care ar fi izbucnit, se pare, de la un scurtcircuit la panoul electric – au distrus întreaga locuință și au afectat și acoperișul casei învecinate.

Citește și: Cel puțin  83 de morți și peste 1.100 de răniți în conflictul din Sudan

Exit mobile version