Acasă Eveniment (VIDEO) Un mort și cinci răniți în urma unui atentat în Tel...

(VIDEO) Un mort și cinci răniți în urma unui atentat în Tel Aviv

Un bărbat din Italia a murit, iar alți cinci turiști au fost răniți în Tel Aviv din Israel, după ce un șofer a intrat în ei.

Un italian a murit și alți cinci turiști britanici și italieni au fost răniți într-un atac în orașul de coastă israelian Tel Aviv. Acesta este cel mai recent episod de violență după câteva zile de tensiuni în creștere în regiune.

Italianul de 30 de ani a murit în urma unei răni de armă, a anunțat serviciul de salvare al Israelului. Poliția israeliană a declarat că o mașină a lovit oameni în apropierea plajei. Șoferul a fost împușcat și ucis.

Nu a fost imediat clar dacă a avut loc un incident sau două separate, potrivit The Guardian.

Presa din Israel a scris că autorul atacului este un bărbat de origine arabă din Israel, din orașul Kafr Qasem, situat în nordul țării.

Bărbatul care a fost împușcat mortal se numește Alessandro Parini, după cum a precizat premierul italian Giorgia Meloni. Ea și-a exprimat ”solidaritatea față de Israel în urma atacului josnic”.

Autoritățile israeliene au precizat că alți cinci turiști britanici și italieni au primit îngrijiri. Printre răniți se numără un bărbat de 74 de ani și o fată de 17 ani.

Citește și: „Văduva neagră a jihadului” a murit la 64 de ani

Exit mobile version