Acasă Local Dolj (VIDEO) Dolj: Minor reţinut pentru tentativă de furt

(VIDEO) Dolj: Minor reţinut pentru tentativă de furt

Un minor a fost reţinut pentru tentativă de furt, de poliţiştii Secţiei 4 Craiova.
Ieri, polițiști ai Secției 4 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un minor, de 16 ani, din comuna Bistreț, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În noaptea de 28/29 martie, polițiștii au fost sesizați de un tânăr, de 22 de ani, din Craiova, că, o persoană ar fi încercat să pătrundă în incinta unei societății comerciale, de pe strada 1 Decembrie 1918.
La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii. La vederea organelor de poliție, persoana ar fi încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat. S-a stabilit că minorul, din comuna Bistreţ, ar fi încercat să sustragă o bicicletă din incinta societății comerciale.

Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Povești pe scenă, în week-end, la Teatrul Colibri

Exit mobile version