Acasă Eveniment Bărbat înjunghiat mortal în fața fiicei sale de 3 ani

Bărbat înjunghiat mortal în fața fiicei sale de 3 ani

A fost înjunghiat mortal în fața fiicei sale

Un bărbat a fost înjunghiat mortal în fața fiicei sale, de 3 ani, după ce i-a cerut agresorului să nu mai fumeze lângă copilul său.

Paul Schmidt, de 37 de ani, a fost înjunghiat mortal în timp ce vizita o cafenea cu fiica sa Erica, de trei ani, în Vancouver, Canada.

El a fost văzut în timp ce-și strângea stomacul, apoi s-a prăbușit într-o baltă de sânge în fața fiicei sale, Erica, și a logodnicei sale, Ashley Umali, potrivit The Sun.

Mama lui Paul a povestit că ucigașul, Singh Gosa, de 32 de ani, i-a înjunghiat fiul după ce acesta l-a rugat să nu mai fumeze în fața fiicei sale.

„Este oribil ce s-a întâmplat. Doar încerca să-și protejeze copilul. Sunt furioasă și supărată. Totul a început de la faptul că fuma în fața fetei. Ashley este în șoc – a văzut totul. Este devastată”, a povestit mama lui Paul.

Gosa a fost arestat în interiorul cafenelei la scurt timp de la incident. Mama bărbatului a mai spus că este șocată de faptul că nimeni nu s-a dus să-l ajute.

„În ce fel de lume trăim dacă atunci când mergi cu familia la cafenea, în mijlocul zilei, ești atacat și ucis, mulți oameni din jurul tău filmându-te și uitându-se la tine?”, a spus ea.

Citește și: (VIDEO) Vântul a distrus solariile şi munca fermierilor doljeni

Exit mobile version