Acasă Eveniment O remorcă smulsă de vânt a băgat în spital şoferul unui TIR

O remorcă smulsă de vânt a băgat în spital şoferul unui TIR

Remorca unui camion s-a dezmembrat din cauza vântului puternic, mai multe bucăți au fost proiectate în TIR/ Un bărbat a ajuns la spital
Remorca unui camion s-a dezmembrat din cauza vântului puternic, mai multe bucăți au fost proiectate în TIR/ Un bărbat a ajuns la spital

Şoferul unui TIR a ajuns la spital după ce remorca unui camion s-a dezmembrat, din cauza vântului puternic, părţi din ea fiind proiectate în TIR-ul pe care acesta îl conducea. Incidentul s-a produs marţi, pe E 87, în judeţul Brăila, potrivit News.ro.

Accidentul între localităţile Şendreni şi Baldovineşti, judeţul Brăila.

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Piteşti, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galaţi către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal

Şoferului autocamionului lovit, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Ialomiţa, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Traficul a fost blocat complet. Ulterior a fost reluat pe un singur sens, circulându-se dirijat.

Exit mobile version