Acasă Eveniment Şicanare în trafic între un adolescent şi un curier

Şicanare în trafic între un adolescent şi un curier

Şicanare în trafic între un adolescent şi un curier
Şicanare în trafic între un adolescent şi un curier

Incident neaşteptat în Constanţa, după o şicanare în trafic. Implicaţi au fost un adolescent de 16 ani şi un angajat al unei firme de curierat.

Minorul ar fi intrat pe sens interzis, cu o maşină specială pentru categoria sa de vârstă, şi fiind atenţionat de curier a scos un pistol şi a tras. Cel mai probabil arma era una cu aer comprimat, conform observatornews.ro.

Cercetările sunt în derulare

Cei doi sunt audiaţi în prezent, iar cercetările sunt în derulare, informează reporterul Observator Andreea Filip. „A intrat pe interzis. I-am făcut semn să se dea în stânga ca să pot să trec şi de aici…”, a declarat angajatul firmei de curierat la ieşire de la poliţie.

La data de 27 martie, în jurul orei 16.20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducătoru auto ar fi tras cu o armă. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani. Cercetările sunt în acest moment în derulare.

Exit mobile version