Acasă Eveniment Un bărbat a făcut o criză de Parkinson la volan

Un bărbat a făcut o criză de Parkinson la volan

Un bărbat a făcut o criză de Parkinson la volan
Un bărbat a făcut o criză de Parkinson la volan (Foto: Stirile Pro Tv. ro)

Poliţiştii din Galaţi au fost sesizaţi că o maşină încalcă mai multe reguli de circulaţie în trafic şi merge sinuos, au oprit-o şi au constatat că la volan era o femeie cu cetăţenie ucraineană, iar în maşină mai erau un bărbat şi doi copii.

Ulterior, în urma imaginilor apărute în mediul online, poliţiştii au descoperit că maşina fusese condusă şi de bărbatul din autovehicul, scrie Agerpres.

Ucraineanul ar fi suferit o criză de Parkinson la volan, potrivit Monitorul de Galați.

„La data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Galaţi a fost sesizat de către mai mulţi participanţi la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă şi ar fi încălcat mai multe reguli de circulaţie pe strada Ana Ipătescu şi apoi pe strada Portului, din municipiul Galaţi”, precizează IPJ Galaţi.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului indicat

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, la volan aflându-se o femeie, cu vârsta de 51 de ani, de cetăţenie ucraineană, cu permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Conform IPJ Galaţi, la acel moment, în autoturism se mai afla pe bancheta din faţă dreapta şi soţul conducătoarei auto, un bărbat cu vârsta de 62 de ani, precum şi doi copii minori pe bancheta de spate, toţi cu cetăţenie ucraineană. Membrii acestei familii locuiesc provizoriu la o adresă din municipiul Galaţi.

Poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că autoturismul fusese condus anterior de bărbat

„Ulterior, în urma imaginilor apărute în mediul on line, poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că acest autoturism fusese condus anterior de bărbatul de 62 de ani, pe strada Ana Ipătescu şi pe strada Portului şi nu a respectat regulile privind depăşirea, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a acestuia cu amendă de 870 de lei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile. Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, mai informează IPJ Galaţi.

Exit mobile version