Acasă Eveniment Cu Loganul pe canalul colector

Cu Loganul pe canalul colector

MAșina pe canalul colector /sursa foto Facebook

Un șofer teribilist a găsit o metodă nouă de-a evita aglomerația din trafic. Bărbatul aflat, vineri, pe strada Râului la volanul unui autoturism marca Logan a ales să meargă pe pista de biciclete și spațiul verde de pe canalul colector. La o simplă vizionare, s-ar putea crede ca șoferul este un teribilist, certat cu legea și, poate, nu tocmai în „deplinătatea facultăților mintale.”

Cu Loganul pe canalul colector/sursa foto:Facebook

În realitate, șoferul Loganului ce rula cu viteza pe canalul colector, pe spațiul verde și pista de biciclete, distrugând sistemul de irigații, este un barbat ce are o vârstă respectabilă, 73 de ani, domiciliat în Dăbuleni. Un alt șofer aflat în trafic a filmat toată întâmplarea și a postat-o pe rețelele de socializare.

Poliția Locală a reușit identificarea acestuia, cu sprijinul cetățenilor ce au oferit informații și al imaginilor de pe rețelele de socializare și au dispus amendarea „vitezomanului” cu suma de 2.000 lei.De asemenea, s-a dispus și măsura complementară de plată a prejudiciului ce urmează să fie constatat de specialiștii regiei de profil ce administrează zona verde și sistemul de irigații.

Exit mobile version